Frankfurt Heimtekstil Fuarı Kapılarını Açıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Frankfurt Heimtekstil Fuarı Kapılarını Açıyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Frankfurt Heimtekstil Fuarı Kapılarını Açıyor

61 ülkeden 2 bin 718 firmanın katılacağı ev tekstili fuarında, Türkiye 164 firmayla temsil edilecek.

Dünyanın önde gelen ev tekstili fuarlarından Heimtekstil Fuarı, yarın Almanya'nın Frankfurt kentinde kapılarını açacak.

Fuarda, üreticiler, perakendeciler ve tasarımcıların yeni ürünleri ile gelecek sezonun trendleri görücüye çıkacak. 8-11 Ocak tarihleri arasında açık kalacak fuarın ana teması "kavramsal yaşam" olarak belirendi.

Fuarda ayrıca yatak tanıtımlarının yapıldığı "yatak fabrikası" ile gelecek neslin tasarımı olarak nitelenen "yeni ve gelecek" konsepti, katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

61 ülkeden 2 bin 718 firmanın stant açtığı Heimtekstil Fuarı'nda Türkiye 164 firmayla temsil edilecek. Fuara, Denizli Ticaret Odası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Güney Ege Kalkınma Ajansı ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği ise kurumsal olarak katılacak.

Ev tekstilinin bütün yönleriyle sergilendiği Heimtekstil Fuarını geçen yıl, 128 ülkeden 66 bin kişi ziyaret etmişti. - Hessen

Kaynak: AA