Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile Lübnan Meclis Başkanı Berri Ortak Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile Lübnan Meclis Başkanı Berri Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Hollande'in gelişi ve Temmam Selam ile selamlaşması Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri'nin basın açıklaması Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'in basın açıklaması Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, "Lübnan'a yapacağım bir sonraki ziyarette seçilmiş cumhurbaşkanıyla da görüşmeyi arzuluyorum.

16.04.2016 20:40

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Hollande'in gelişi ve Temmam Selam ile selamlaşması

Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri'nin basın açıklaması

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'in basın açıklaması Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, "Lübnan'a yapacağım bir sonraki ziyarette seçilmiş cumhurbaşkanıyla da görüşmeyi arzuluyorum. Ama bunun cevabı bende değil, siz milletvekillerinin elinde." dedi.

Hollande, Orta Doğu turu kapsamında geldiği Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Parlamento binası önünde düzenlenen resmi karşılama töreninin ardından, Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri ile görüştü.

Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Hollande, göreve geldikten sonra Lübnan'a ikinci ziyaretini gerçekleştirdiğini söyledi.

Hollande, "Lübnan'a yapacağım bir sonraki ziyarette seçilen cumhurbaşkanıyla da görüşmeye arzuluyorum. Ama bunun cevabı bende değil, siz milletvekillerinin elinde." diye konuştu.

Nebih Berri ise Hollande ile yaptığı görüşmede ülkedeki son siyasi gelişmeleri ele aldıklarını ve Lübnan ordusuna yönelik askeri yardım konusunu görüştüklerini bildirdi.

Berri, görüşmede ayrıca terörizm konusu ve bölgedeki tansiyona da değindiklerini belirtti.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile Lübnan Meclis Başkanı Berri Ortak Basın Toplantısı Düzenledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ile Lübnan Meclis Başkanı Berri Ortak Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement