Futbolcu Komada Manken Sevgilisi Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Futbolcu Komada Manken Sevgilisi Öldü

Futbolcu Komada Manken Sevgilisi Öldü
27.09.2010 17:20

Futbolcu Mustafa Aydın Ağır Yaralanırken, Manken Sevgilisi Hayatını Kaybetti

FUTBOLCU MUSTAFA AYDIN AĞIR YARALANIRKEN, MANKEN SEVGİLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

İZMİR'de Karşıyaka ile yaptıkları ve 0 -0 biten maçın ardından futbolcu arkadaşları ve nişanlısıyla Alsancak'ta gezen Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Mustafa Aydın, arkadaşını evine bırakıp dönerken kullandığı araçla ağaca çarptı. Araçtan Mustafa Aydın ağır yaralı olarak çıkartıldı, nişanlısı manken Müge Bayrak ise hayatını kaybetti. Manken Müge Bayrak'ın maç için İstanbul'dan özel olarak geldiği öğrenildi.

Kaza, bugün (pazartesi) saat 03.00 sıralarında İstihkam Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı önünde meydana geldi. Dün Karşıyaka 0 -0 biten karşılaşmada 90 dakika stoper olarak forma giyen 24 yaşındaki Mustafa Aydın, karşılaşmanın ardından kaldıkları otele gitti. Bir süre otelde dinlenen Aydın, daha sonra maç için özel olarak İstanbul'dan gelen nişanlısı, Rönesans Mankenlik Ajansı'na bağlı olarak çalışan 21 yaşındaki Müge Bayrak ve bazı futbolcu arkadaşları dolaşmak için dışarıya çıktı.

ÖDÜNÇ ARABAYLA KAZA YAPTI

Bir süre Kordon'da dolaşan ardından da Alsancak semtinde oturdukları kafeteryada dinlenen Mustafa Aydın, daha sonra nişanlısının kız arkadaşını Urla ilçesindeki evine bırakmak için aynı takımda oynayan futbolcu arkadaşı Fatih Egedik'in babasına ait aracı ödünç olarak aldı.

Urla'ya arkadaşlarını bırakan Mustafa Aydın, dönüş yolunda maçtaki yorgunluktan ve aşırı hızdan yönetimindeki 35 HE 088 aracın hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç, ağaca çarparak durdu. Ağır yaralı olarak kurtarılan Mutafa Aydın ve Müge Bayrak, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Müge Bayrak, doktorların çabalarına rağmen yaşam savaşını kaybetti. Mustafa Aydın'ın ise beyninde ödem olduğu ayrıca vücudunun çeşitli bölgelerinde de kırıklar bulunduğu, yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiği bildirildi.

ARKADAŞLARI AKIN ETTİ

Sabaha karşı polislerin ulaştığı Mustafa Aydın'ın ailesinin uyarısıyla da acı haberden takım kaptanı Kerem İnan ile diğer futbolcular haberdar oldu. Hemen hastaneye koşup takım arkadaşlarının sağlık durumu hakkında bilgi alah futbolcular daha sonra Mersin'e haraket etti.

Takım kaptanı Kerem İnan ile Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı hastanede kalarak Aydın'ın sağlık durumunu yanından takip etti. Arkadaşı için gözyaşı döken Kerem İnan, "Pırıl pırıl nişanlısını kaybettik, şimdi dualarımız Mustafa için. Ondan gelecek olan iyi haberi bekliyoruz" dedi. Ali Kahramanlı ise, geçen yıl devre arasında Ankaragücü'den transfer ettikleri Mustafa Aydın'ın kaza haberiyle yıkıldıklarını, maçın ardından dinlenmek amaçlı bir gezinti yaptıklarını, en azından onun yaşama tutunacağına inandıklarını söyledi.

CENAZE İSTANBUL'A GİDECEK

Nişanlısının maçı için İstanbul'dan gelen ve kazada can veren Müge Bayrak'ın, acı haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Bayrak'ın cenazesinin İstanbul'a götürüleceği bildirildi. Bu arada kazanın ardından hurdaya dönen araç, otoparka çekildi. Polisin ilk belirlemesine göre aşyırı hızdan kaynaklanan kazada, Mustafa Aldın'da alkol bulunup bulunmadığının ise kan testinden sonra belirleneceği bildirildi.

Geçen sene bir dönem Karşıyaka Spor Kulübünde de oynayan Mustafa Aydın, Mersin İdmanyurdu Kulübü tarafından Ankaragücü'den kiralanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Futbolcu Komada Manken Sevgilisi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement