G.H.S.İ.M Erim'den Anneler Günü Mesajı - Son Dakika
Güncel

G.H.S.İ.M Erim'den Anneler Günü Mesajı

G.H.S.İ.M Erim\'den Anneler Günü Mesajı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

14.05.2012 11:46

Erim mesajında şunları söyledi: "Annelik, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar kutsal bir görev, yüce bir duygudur. Ailenin temel direği olan anneler, hiç eksilmeyen bir sevginin, sonsuz bir sabrın, fedakârlığın, iyiliğin, şefkatin, merhametin, kısacası en temiz ve en masum duyguların timsalidirler.

Annelerin, köklü geleneklere sahip Türk milletinin kültüründe çok özel bir yeri vardır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı, güzel ahlakı, mutluluğu, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten annelerimizin kıymetini her zaman bilmeliyiz.

Annelerin aynı zamanda bir kadın olarak siyasetten çalışma hayatına, ekonomiden sanata tüm toplumsal alanlarda daha fazla etkin olması bize güç katacak, toplum olarak başarımızı artıracaktır.

Yerleri hiçbir zaman doldurulamayacak en değerli varlığımız olan anneleri, yılın sembolik bir gününde değil her zaman hatırlamak, destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen bir duygudur.

Hayatın her döneminde bizlere verdikleri sınırsız sevgi, güç ve güven için annelerimize şükran borçluyuz.

Bu vesile ile ebediyete intikal eden annelerimizi, rahmet duyguları ve dualarla anıyor, tüm anilerimizin anneler gününü kutluyorum dedi."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel G.H.S.İ.M Erim'den Anneler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement