G7 Zirvesinin Logosu 80 Bin Avroya Mal Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

G7 Zirvesinin Logosu 80 Bin Avroya Mal Oldu

15.07.2015 14:04  Güncelleme: 14:12

Almanya'nın ev sahipliğinde, Krün şehrindeki Elmau Sarayında düzenlenen G7 Zirvesinin logosunun tasarımı 80 bin avroya mal oldu.

Almanya'nın ev sahipliğinde,Krün şehrindeki Elmau Sarayı'nda düzenlenen G7 Zirvesi'nin logosunun tasarımı 80 bin avroya mal oldu.

Alman Spiegel Dergisi'nin haberine göre logonun planlanandan daha fazla bir meblaya mal olmasının nedeni, "güncel siyasi durum" olarak gösterildi.

Zirveye Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in davet edilmemesiyle birlikte zirvenin G7 formatıyla yapılması, logoyu tasarlayan firmanın yeniden tasarıma başlamasına neden oldu. Zirvenin logosu 7 dolambaçlı şerit olarak belirlenmişti.

Sanayileşmiş ülkeler grubu G7 Zirvesi, 7-8 Haziran tarihinde Almanya'nın ev sahipliğinde yapılmıştı. Zirvenin 200 milyon avroya mal olduğunu açıklanmıştı. Bavyera eyalatindeki "Vergi Ödeyenler Derneği" bu rakamın 360 milyon avro  olduğunu iddia etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel G7 Zirvesinin Logosu 80 Bin Avroya Mal Oldu - Son Dakika


Advertisement