Galatasaray'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Başladı

27.05.2015 21:53

Serhan TÜRK - İSTANBUL / DHA Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, 34. ve son haftada 30 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Serhan TÜRK - İSTANBUL/ DHA

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, 34. ve son haftada 30 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Futbolcular, antrenmanda koşu, ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.

Tedavisine devam edilen Aurelien Chedjou antrenmana katılmazken, Felipe Melo ve Semih Kaya ise salonda çalıştı. Selçuk İnan da takımdan ayrı koşu yaptı.

Teknik heyet ve futbolcuların neşeli tavırları dikkati çekerken, Hamza Hamzaoğlu, çalışmanın bitiminde oğluyla bir süre top oynadı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika


Advertisement