Gani Müjde'den Stand Up Gibi Sunum, Alkış Aldı - Son Dakika
Güncel

Gani Müjde'den Stand Up Gibi Sunum, Alkış Aldı

Gani Müjde\'den Stand Up Gibi Sunum, Alkış Aldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, iletişim konferansına konuşmacı olarak katılan senarist ve yapımcı Gani Müjde, stand-up gösterilerini aratmayan sunum yaptı.

18.05.2013 10:35

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, iletişim konferansına konuşmacı olarak katılan senarist ve yapımcı Gani Müjde, stand-up gösterilerini aratmayan sunum yaptı. Sunumuna başlamadan önce aldığı kötü haberle TMSF tarafından anlaşmalı olduğu kanala el konulduğunu öğrendiğini söyleyen Müjde, yaptığı sunumla katılımcılardan uzun süre alkış aldı.

Bodrum Yarımadası İletişim Topluluğu tarafından Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda 'Gülümsemesini Bilmeyen Dükkan Açmasın' isimli iletişim konferansı düzenlendi. Konferansın konuşmacı konuğu Gani Müjde, oldu. Stand-up gösterilerini aratmayan bir sunum gerçekleştiren Gani Müjde toplantıya katılan aralarında Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül ve MHP İlçe Başkanı Asım Başaran'ında bulunduğu 400 kişiyi kahkahalara boğdu. Yaşamında gazetecilik yaptığı ve karikatür çizdiği dönemlerden komik örnekler veren Müjde, anlatımıyla alkış aldı.

Sunumdan önce aldığı haberle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından Show TV'ye el konulduğunu öğrendiğini söyleyen Müjde, kanalın en büyük alacaklısının Acun Ilıcalı ve kendisi olduğunu belirtti. Gani Müjde, "Benimde kanalda yapımcılığını ve senaryosunu üstlendiğim çalışmalar vardı. Kanal normal yollardan ödeme yapmıyordu. Yapımcılara faktoring firmaları aracılığıyla ödeme yapıyordu. Fatura ve fatura yerine geçen senetlerde bizimde imzamız var. Ödemelerin kefiliydik. Bunlar için ne yapacağız bilmiyorum umarım halledebiliriz. Show TV'nin en büyük alacaklısı ve borçlusu Acun Ilıcalı ve benim" dedi. Bodrum Yarımadası İletişim Topluluğu üyeleri Gani Müjde'ye teşekkür plaketi verdi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gani Müjde'den Stand Up Gibi Sunum, Alkış Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement