GAÜN'de "Bedenin Belleği" Resim Sergisi - Son Dakika
Güncel

GAÜN'de "Bedenin Belleği" Resim Sergisi

GAÜN\'de "Bedenin Belleği" Resim Sergisi

GAÜN'de "Bedenin Belleği" resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

05.12.2012 12:03

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanı Ceren Yıldırım Özbarutçu'nun 03 – 24 Aralık 2012 tarihleri arasında Cenani Konağı Kültür, Sanat Merkezinde düzenlenecek olan "Bedenin Belleği" isimli kişisel resim sergisinin açılış töreni gerçekleştirildi.

Serginin açılış törenine; Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrenci katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, sergide birbirinden değerli eserlerin yer aldığını belirtti.

Demir, "Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanı Ceren Yıldırım Özbarutçu'yu bu güzel resimlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sanatseverleri Cenani Konağı Kültür, Sanat Merkezimize bu değerli sergiyi gezmeye davet ediyoruz" ifadesinde bulundu.

Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanı Ceren Yıldırım Özbarutçu, serginin gerçekleşmesine destek veren Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GAÜN'de 'Bedenin Belleği' Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement