Gazeteci Bashar Kadumi'den 219 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Bashar Kadumi'den 219 Gündür Haber Alınamıyor

Gazeteci Bashar Kadumi\'den 219 Gündür Haber Alınamıyor

Suriye konsolosluğu önünde toplanan gazeteciler, 219 gündür kendisinden haber alınamayan meslektaşları Bashar Fehmi Kadumi için eylem yaptı.

26.03.2013 22:54

Suriye konsolosluğu önünde toplanan gazeteciler, 219 gündür kendisinden haber alınamayan meslektaşları Bashar Fehmi Kadumi için eylem yaptı.

Şişli Nişantaşı'nda bulunan Suriye konsolosluğu önünde toplanan gazeteciler, Suriye'ye giden ve 219 gündür kendisinden haber alınamayan Bashar Fehmi Kadumi'nin için eylem yaptı. Eyleme eşi Arzu Kadumi, ve gazeteciler katıldı.

Eylemde konuşan Arzu Kadumi, "Bu gün 219. gün de bir elin parmaklarını geçme sekte eylemimizi bu haftada yapıyoruz. Bashar Kadumi 219 gündür hala Suriye'de bütün Türkiye bunu biliyor. Elinde gücü olup bun yapmayanları Allah'a havale ediyorum. 219 gündür ben haber alamıyorum. Artık Suriye sessizliğini bozsun ve Bashar Kadumi'yi bize geri versin, en azından bir haber versin. Hükümete ve muhalefete sesleniyorum. Lütfen bu konudaki duyarlılıkların göstersinler" dedi. "Suriye, Bashar'ı bize geri ver" sloganları atılan eylemde gazeteciler, bir süre Suriye Konsolosluğu binasının girişinde bekledikten sonra dağıldı.

Al Hurra televizyonu Türkiye muhabiri Bashar Fehmi Kadumi ve kameraman Cüneyt Ünal, yaşanan iç savaşı takip etmek üzere gittikleri Suriye'nin Halep kentinde 19 Ağustos 2012 günü kaybolmuştu. Cüneyt Ünal, 90 gün Suriye yönetimi tarafından hapiste tutulduktan sonra serbest bırakılmıştı. Bashar Fehmi Kadumi'den ise o günden beri haber alınamıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteci Bashar Kadumi'den 219 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement