Gazeteci İsmail Güneş'in Ailesi Başkan Erdem'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Gazeteci İsmail Güneş'in Ailesi Başkan Erdem'i Ziyaret Etti

helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı muhabiri İsmail İsmail Güneş’in eşi Yasemin, oğulları Çağan ve Tuluğhan Güneş, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i ziyaret etti.

15.02.2014 11:10

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı muhabiri İsmail Güneş’in eşi Yasemin, oğulları Çağan ve Tuluğhan Güneş, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i ziyaret etti.

29 Mart 2009’da Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı Sivas Muhabiri İsmail Güneş’in ailesi Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i ziyaret etti. İsmail Güneş’in eşi Yasemin Güneş, oğulları Tuluğhan ve Çağan ile birlikte kendisi de aslen Sivaslı olan Başkan Erdem ile sohbet etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdem, aileye her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Başkan Erdem ziyaret sonrasında İsmail Güneş’in oğullarına laptop hediye etti.

HATİCE ÇEKER-AHMET FARUK SARIKOÇ

Gazeteci İsmail Güneş\'in Ailesi Başkan Erdem\'i Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteci İsmail Güneş'in Ailesi Başkan Erdem'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement