Gaziantep Play Off'ta Galip Geldi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Play Off'ta Galip Geldi

Gaziantep Play Off\'ta Galip Geldi

Büyükşehir Play Off öncesi kendi evindeki maçı galip kapattı.

16.04.2012 11:34

Türkiye Deplasmanlı Erkekler Basketbol 2. Ligde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, Gamateks Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımını kendi evinde ağırladı.

Kamil Ocak Spor salonunda oynanan karşılaşmaya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve Eşi Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Derya Güzelbey, Büyükşehir Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, kulüp yöneticileri, belediye çalışanları ve çok sayıda basketbol sever izleyici olarak katıldılar.

Büyükşehir Belediye Basketbol takımının yüksek performans sergiledikleri maçın 1. periyodunu 21-13, 2. periyodunu 17-17 ile önde götüren mavi-beyazlı ekip, 3. periyotta 16-10 4. periyotu 20-19 ile 74-59 skorla Gamateks Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımını sayı üstünlüğü ile yenmeyi başardı.

Gaziantep'in mavi-beyazlı ekibi baştan sona çekişmeli giden maçın üçüncü periyodundaki hızlı hücumu ve sert oyunu maçın galibiyetle bitmesine neden oldu.

Gaziantep Büyükşehir Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, "2. devre maçlarımızın sonuncusu olan bu karşılaşmayı kendi evimizde yenmenin gururunu yaşıyoruz. Baştan itibaren başarılı bir oyun sergileyen takımımız hızlı hücumları ve sistemli oyunu sonucunda galibiyetin gelmesi kaçınılmaz oldu." dedi.

Kamil Ocak Spor Salonundaki taraftarların desteklerinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Güven Güzelbey, "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da taraftarlarımız bizleri yalınız bırakmaz ve desteklerine devam ederler" diye konuştu.

Deplasmandaki ligin son maçı olan Pertevniyal Takımı ile 21 Nisan 2012'de İstanbul Ahmet Çömert Spor Salonunda oynayacak Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, bu karşılaşmayı da galip kapatarak play off'a en iyi yerde girmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Play Off'ta Galip Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement