Gaziantep'te Bıçaklı Kavga Davası Karara Bağlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Bıçaklı Kavga Davası Karara Bağlandı

17.04.2026 17:02

17 yaşındaki Eyüp Arıcı'nın öldüğü davada 2 sanığa 16 yıl hapis cezası, diğerleri beraat etti.

Gaziantep'te 17 yaşındaki Eyüp Arıcı'nın bıçaklı kavgada öldürülmesine ilişkin tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.

Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar E.A.K, A.S.P, 18 yaşından küçük tutuklu sanıklar K.B, M.F.K, M.T.Y, İ.E.Ö, U.E.M. ile maktulün ailesi ve taraf avukatları hazır bulundu.

Bazı sanıkların 18 yaşından küçük olması nedeniyle duruşma kapalı görüldü.

Sanıkların savunmalarında suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklar K.B. ile M.F.K'yi "kasten öldürme" suçundan yaşları 18 yaşından küçük oldukları gerekçesiyle 16 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet, diğer sanıkların ise beraatine ve tahliyesine hükmetti.

Atatürk Mahallesi'nde 9 Şubat 2025'te çıkan bıçaklı kavgada yaralanan Eyüp Arıcı (17), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Bıçaklı Kavga Davası Karara Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement