Gaziantep'te Görme Engellilerden Polislere Çiçek - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Görme Engellilerden Polislere Çiçek

Gaziantep\'te Görme Engellilerden Polislere Çiçek

Gaziantep'te, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın yıldönümü kapsamında kentte görev yapan polislere çiçek dağıttı.

09.04.2016 16:06

Gaziantep'te, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın yıldönümü kapsamında kentte görev yapan polislere çiçek dağıttı.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Mehmet Aysel ve dernek üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'inci yıl dönümü nedeniyle Kolejtepe Mahallesi'ndeki Başkarakol kavşağında görevli polislere çiçek hediye edip teşkilatlarının kuruluş yıldönümünü kutladı.

Mehmet Aysel, polislerin zor koşullar altında görev yaptıklarını ifade ederek, engellilere desteklerden dolayı için teşekkür etti. Polislik görevinin kutsal olduğunu kaydeden Aysel, şöyle dedi:

"Bir asayiş olayı olduğu zaman ilk önce asayiş polisleri yetişiyor. Bir terör olayı var başımızda buna terör polislerimiz yetişiyor. Kar kış demeden bunlarla trafik polislerimiz mücadele ediyor. Büyükleri ağabeyimizdir. Küçükleri bizim kardeşimizdir. Bunun için siz polislere canı gönülden teşekkür ederim. Şu günlerde sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Eğer biz bugün rahat bir ortamda yaşıyorsak öncelikle Türk polisi sayesinde yaşıyoruz."

- Burun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Görme Engellilerden Polislere Çiçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement