Gaziantepli Şehit Astsubay Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Gaziantepli Şehit Astsubay Toprağa Verildi

Gaziantepli Şehit Astsubay Toprağa Verildi

Gaziantepli şehit astsubay toprağa verildi ANKARA'da askeri servis araçlarına yönelik bombalı terör saldırıda şehit olan astsubay 38 yaşındaki Mehmet Yener'in cenazesi, memleketi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi.

19.02.2016 17:31

Gaziantepli şehit astsubay toprağa verildi

ANKARA'da askeri servis araçlarına yönelik bombalı terör saldırıda şehit olan astsubay 38 yaşındaki Mehmet Yener'in cenazesi, memleketi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Şehidin annesi Fatma Yener, oğlunun tabutunun önündeki fotoğrafa uzun süre bakıp öptü.

Ankara'da askeri personelleri taşıyan servis aracının kırmızı ışıkta beklerken düzenlenen terör saldırısında şehit olan Hava Kuvvetleri Komutanlığı karargahında görevli olan Hava Başçavuş Mehmet Yener için İslahiye İlçesi'nin Kozdere Camisi'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Gaziantep Vali Vekili Uğur Aladağ, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Abdulhamit Gül, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan ve Şamil Tayyar, Gaziantep 5'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, askerler, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit astsubayın Türk bayrağına sarılı cenazesi, askerlerin omzunda son kez Kozdere Mahallesi'ndeki baba evine getirilerek helallik alındı. Şehit astsubayın cenazesi daha sonra törenin yapıldığı Kozdere Camisi'ne getirildi. Şehit astsubayın gözyaşı döken annesi Fatma Yener, oğlunun tabutunun önündeki fotoğrafa bakarak öperken, ayakta durmakta güçlük çeken babası Yahya Yener'i ise askeri yetkililer teselli etti. Şehidin uzun süre ağlayan eşi Döne de kadın askerler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Burada özgeçmişi okunan 2 çocuk babası şehit astsubayın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepli Şehit Astsubay Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement