Gaziosmanpaşa'da Bilinçli Sosyal Medya Eğitimleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Bilinçli Sosyal Medya Eğitimleri Başladı

Gaziosmanpaşa\'da Bilinçli Sosyal Medya Eğitimleri Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği seminere katılan Bilgisayar Programcısı Ömer Enis Şen, faydalı internet kullanımının ipuçlarını anlattı.

11.10.2013 18:25  Güncelleme: 16:24

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, "Bilinçli Sosyal Medya Eğitimi" seminerlerine başladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği "Bilinçli Sosyal Medya Eğitimi" seminerlerinin ilk gününde konuşan Bilgisayar Programcısı Ömer Enis Şen, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de internet kullanımının hızla geliştiğini belirterek, "Hızlı internet daha fazla paylaşım ve iletişim kurmamızı sağlıyor. Artık çevremizde, evimizde okullarda, iş yerlerinde, kamu dairelerinde, restoranlarda ve bunun gibi birçok yerde rahatlıkla kullanımı mümkün olan internet, kariyerimiz için de çok önemli. İnternet sayesinde artık her şey elimizin altında ve araştırmak istediğimiz her şeyi internette kolaylıkla bulabiliyoruz. Kısaca internet her türlü bilgiye ulaşmamızı sağlıyor" dedi.

Kazım Karabekir İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katıldığı seminerde öğrencilere blog oluşturmalarını tavsiye eden Ömer Enis Şen, "Blog kendinize ait internet sitesidir. Tecrübelerinizle, hayallerinizle ilgili yazabilir, okumak istediğiniz bölüm hakkında araştırmalarınızı yazıp paylaşabilir, her gün her hafta denemeler yazabilirsiniz. Bilgilerinizi paylaşabilir ve birçok yerden insanların sizlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Şu anda blog sayfalarında yazdığı yazılar sayesinde tanınarak TV reklamlarında oynayan, konularında danışmanlıklar veren ve bu sayede hayatlarını kazanan örnekler vermek mümkün. İnternet, mecra olarak size en iyi dönüşleri sağlayan bir kanal olabilir. Yeter ki siz ona değer verin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Bilinçli Sosyal Medya Eğitimleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement