Gece Kulübü Cinayeti Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Gece Kulübü Cinayeti Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Gece Kulübü Cinayeti Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

İzmit'te bir gece kulübünde işlenen cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

25.04.2013 14:55

İzmit'te bir gece kulübünde işlenen cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz günlerde gece 02.00 sularında yanındaki 2 kişiyle İzmit Kemal Paşa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi'nde bir eğlence mekanına giden Hakan Çınar (39), kafasına sıkılan 4 kurşunla adeta infaz edilmişti. Olaydan sonra işletme sahibi Mustafa K. (50) ve garson olarak çalışan Fevzi D. (44) isimli şahıslar iş yerinde gözaltına alınırken, olay yerinden ticari taksiyle kaçtığı iddia edilen Muharrem A. (39) isimli şahıs ise Yahya Kaptan Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen şüphelilerin cinayetle bir alakalarının bulunmadığını ve cinayeti kimin işlediklerini görmediklerini söyledikleri öğrenildi.

Öte yandan soruşturmayı çok yönlü derinleştiren polis ekiplerinin inceledikleri kamera kayıtlarında olaydan hemen sonra gece kulübünden hızla kaçtıkları tespit edilen Vedat K. ile Murat K.'nin cinayetin birinci şüphelileri olduğu iddia edilirken, şahısların kaçtıkları araç ise Kartepe'de polis ekipleri tarafından terk edilmiş olarak bulundu.

Yurt dışına kaçtıkları tahmin edilen Vedat K. ile Murat K.'nın yakalanması için çalışmalara devam edilirken, cinayete kurban giden Hakan Çınar'ın alacağını istemek için eğlence mekanına geldiği öne sürüldü.

Hakan Çınar'ın iş yerine haraç istemek için gelmiş olabileceği de iddia edilirken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan Mustafa K., Muharrem A. ve Fevzi D. isimli şahıslar, "tasarlayarak kasten adam öldürmek" iddiası ile Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gece Kulübü Cinayeti Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement