Gelibolu ve Lapseki'de Feribot Kuyruğu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Gelibolu ve Lapseki'de Feribot Kuyruğu

Gelibolu ve Lapseki\'de Feribot Kuyruğu
03.12.2013 19:30

Marmara Denizi'nde etkili olan poyraz fırtınası, Çanakkale Boğazı'nın Marmara Denizi'ne çıkış noktasında kalan Gelibolu- Lapseki ve Gelibolu- Çardak hattındaki arabalı vapur ve mini feribot seferlerini durdurdu.

Marmara Denizi'nde etkili olan poyraz fırtınası, Çanakkale Boğazı'nın Marmara Denizi'ne çıkış noktasında kalan Gelibolu- Lapseki ve Gelibolu- Çardak hattındaki arabalı vapur ve mini feribot seferlerini durdurdu. Ağır vasıtaların geçiş güzergahı olan bu hatlarda seferler sabah erken saatlerden gün boyunca yapılamayınca Gelibolu ve Lapseki iskelelerinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Çanakkale- Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattında ağır vasıtaların taşınmasına izin verilmemesi nedeniyle Gelibolu feribot iskelesinden başlayan TIR ve kamyon kuyruğu 3 kilometreyi buldu. Lapseki iskelesindeki uzun araç kuyruğu meydana geldi.

Gelibolu iskelesinde bekleyen kamyon şoförü Muzaffer Mutlu, "Saat 05.00'den itibaren bütün gün bekledik. Daha ne kadar bekleyeceğimiz de belli değil" dedi.

Gelibolu- Lapseki arasında deniz ulaşımı durunca, Lapseki ilçesi, Çardak Beldesi ve köylerindeki öğrenciler Gelibolu'daki okullarına gidemedi. Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksek Okulu'nda bazı ders ve sınavlar da iptal edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gelibolu ve Lapseki'de Feribot Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement