Genç Tornacı, Başından Vurularak Öldürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genç Tornacı, Başından Vurularak Öldürüldü

Genç Tornacı, Başından Vurularak Öldürüldü
09.06.2016 17:17

İzmir'in Bornova İlçesi'nde boş bir arazide başından tabancayla vurularak öldürülmüş bulunan kişinin, torna atölyesinde çalışan 26 yaşındaki Engin Yılmaz olduğu belirlendi.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde boş bir arazide başından tabancayla vurularak öldürülmüş bulunan kişinin, torna atölyesinde çalışan 26 yaşındaki Engin Yılmaz olduğu belirlendi. Katil ya da katillerinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çamdibi Semti, 5627/3 Sokak'taki boş arazide bugün sabah saatlerinde bir erkek cesedi görenler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, tabancayla başından vurularak öldürülen kişinin, torna atölyesinde çalışan Engin Yılmaz olduğunu belirledi. Olay yerinde tabanca bulunamazken, Yılmaz'ı vuran kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay yerindeki incelemelerin ardından, Yılmaz'ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Tornacı, Başından Vurularak Öldürüldü - Son Dakika


Advertisement