Genç Yazar Miraç Çağrı Aktaş, Okuyucularıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Genç Yazar Miraç Çağrı Aktaş, Okuyucularıyla Buluştu

Genç Yazar Miraç Çağrı Aktaş, Okuyucularıyla Buluştu

Genç yaşında peş peşe yazdığı ‘duygusal’ içerikli kitaplarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Miraç Çağrı Aktaş, Adana’da düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluştu.

07.05.2018 12:11

Genç yaşında peş peşe yazdığı 'duygusal' içerikli kitaplarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Miraç Çağrı Aktaş, Adana'da düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluştu. 'Bana Seni Seviyorum Deme' serisiyle okurlarının gönlünde yer edinen genç yazardan imza almak isteyen ziyaretçiler uzun kuyruklar oluşturdu.

16 yaşında başladığı yazarlık öyküsünde kısa sürede yıldızı parlayan Aktaş, Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'ndeki imza etkinliğinde okuyucularına hem kitaplarını imzaladı hem de sohbet etti.

23 yaşındaki Miraç Çağrı Aktaş, okurları ile buluşmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Okuyucuların yazarlık hikayesi ve hayata bakışı konularında merak ettiği konularda açıklamalarda bulunan Aktaş, "Kitap yazmaya nasıl karar verdiniz?" şeklindeki soruyu, "Şunu itiraf edeyim; kitap yazmayı kesinlikle ve kesinlikle düşünmüyordum. 16 yaşında lise çağımda sadece sosyal medyada kısa kısa sorularla, aforizmalarla başladım. Sonra beni sosyal medyada takip eden arkadaşlar kitap çıkarmamı çok istediler. Bu ilgi karşında ilk kitabım olan 'Bana Seni Seviyorum Deme Sev'i çıkardım. Güzel oldu, okuyucu sahip çıktı, bende devamını getirdim, şu anda karşınızdayım" diye cevapladı.

"Lise yıllarının kıymetini bilin"

Aktaş, önemli bir kısmı öğrencilerden oluşan okurlarına, "Lise yılları çok başkadır, kıymetini bilin" tavsiyesinde bulundu.

Bir okuyucunun, "Biz seni sosyal medyada takip ediyoruz, sen neden bizi takip etmiyorsun?" sorusuna Miraç Çağrı Aktaş, şu cevabı verdi:

"Ben seni takip edersem, buradaki herkes takip ister. Ankara'ya, Antalya'ya gittiğim zaman yüzlerce kişi takip ister, biraz bunun empatisini kurman lazım. Sosyal medyada kız kardeşimi bile takip etmiyorum, okuyucularım kırılmasın. Takip önemli değil, verilen değeri bunlara göre ölçmeyin. Fakat günümüzde artık her şey sosyal medya oldu."

"Sevgi özgürlük demektir"

Miraç Çağrı Aktaş, eleştiriye kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyleyerek, "Saygısızlığa tahammülüm yoktur. Yani saygı görmediğim hiç bir yerde duramam. Saygı benim için her şeyden önemlidir. Sevgi özgürlük demektir, saygı biraz daha mecburiyetlik gerektiriyor" dedi.

Saatler süren imza günü etkinliği Aktaş'ın, sevenleriyle fotoğraf çekilmesiyle son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Yazar Miraç Çağrı Aktaş, Okuyucularıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement