Gençlerden örnek davranış: Buldukları bir çanta dolusu altını polis merkezine teslim ettiler - Son Dakika
Güncel

Gençlerden örnek davranış: Buldukları bir çanta dolusu altını polis merkezine teslim ettiler

Erzurum'un Hınıs ilçesinde bayram alışverişi için ilçe merkezine gelen iki genç, çarşıda yürürken bir çanta buldu. Çantanın içinde yaklaşık 500 bin TL değerinde altın, bilezik, yüzük, kolye gibi ziynet eşyaları olduğunu fark eden gençler, hemen çantayı alıp polis merkezine teslim etti. Polis memurlarının yaptığı inceleme sonucunda çantanın sahibi Necibe Fırat olduğu tespit edildi. Fırat, çantasını bulan gençlere kişi başı bin TL ödül vererek teşekkür etti.

28.06.2023 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerden örnek davranış: Buldukları bir çanta dolusu altını polis merkezine teslim ettiler

- Altınların sahibi kadın, gençlere teşekkür edip para ödülü verdi

ERZURUM - Erzurum'un Hınıs iIçesinde bayram alışverişi için köyden ilçe merkezine gelen iki genç arkadaş Abdulkerim Aydilek ve Ebubekir Ulu çarşı merkezinde yürürken bir çanta buldular. Çantayı açtıklarında içerisin de altın, bilezik, yüzük, kolye gibi piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL değerinde ziynet eşyası olduğunu gördü. İki arkadaş hemen çantayı alıp Polis merkezine gittiler. Polis memurlarının Kamera kayıtlarından yaptıkları inceleme sonucu Necibe Fırat isimli kadının aracına binerken çantayı düşürdüğü tespit edildi. Polis memurlarının yaptığı çalışma sonrasın da çanta sahibine ulaştırıldı. Polis karakoluna ailesi ile birlikte gelen genç bayan kaybettiği altınlarını görünce büyük mutluluk yaşadı. Takıları bulan iki genç delikanlıya kabul etmemelerine rağmen, kişi başı bin TL ödül verdi ve teşekkür etti.

Gençlerden örnek davranış: Buldukları bir çanta dolusu altını polis merkezine teslim ettiler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gençlerden örnek davranış: Buldukları bir çanta dolusu altını polis merkezine teslim ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement