Gençlik Konseyi Genel Başkanı Ahmet Bayduz ve yönetim kurulu üyeleri, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.
Gençlik Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayduz, ziyarette Rektör Kızılay'a yeni görevinde başarılar diledi.
Bayduz, 15 Temmuz darbe girişiminde vakur bir duruş sergilediklerin anlatarak, "Bu duruşu konseyimizi ilk kurduğumuz günden beri hiç bozmadık. Ülkemiz adına, devletimizin bekası için, birliğin ve beraberliğin sağlanması için, kardeşliğin daim olması için, gençlerin ülke sorunlarına yoğunlaşması için, politikayı bilmesi için ve en önemlisi de kendilerini en iyi şekilde ifade etmeleri için kolları sıvadık çalışmalara başladık. Sayın Rektörümüzden üniversitedeki gençlerimiz adına, sosyal, kültürel, spor, sanat ve farkındalık gibi birçok alanda çalışma beklediğimizi belirtmek istiyorum." ifadelerini kulandı.
Prof. Dr. Ahmet Kızılay da ziyaretten dolayı üyelere teşekkür ederek, "Gençlerimizin tutumlu davranışı ve her alanda öncü olmaları bizi çok mutlu etti. Üniversitemizde çalışmalarımızı başlattık ve gençlerimizin sonuna kadar yanında olacağız ve her alanda desteklemeyi hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.
Son Dakika › Güncel › Gençlik Konseyi'nden Rektör Prof. Dr. Kızılay'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.