- 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açıklamaları İZMİR - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası organizasyonunun Almanya'ya verilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "(2024 Avrupa Futbol Şampiyonası) Bu coğrafyada, bu topraklarda bu organizasyonun yapılması bu organizasyon adına çok kazandırıcı bir durum olacaktı ancak ülkemizin kaybettiği hiçbir şey yoktur."
Son Dakika › Güncel › Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: 'Uefa Açısından Euro 2024 Açısından Üzücü Bir Durumdur' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.