
Metinde DEĞİŞİKLİK YAPILDI
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yapılan açıklamada kısa süre sonra değişiklik yapıldı. İlk açıklamada yer alan " Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, Hukuk Devleti olmanın erdemliliği ve Yüce Milletimize karşı olan sorumluluğumuz dikkate alınarak, TSK mensupları ile ilgili soruşturma ve kovuşturmalar yakından takip edilmekle birlikte sabır, metanet, soğukkanlılık ve aklıselimle hareket edilerek yanlış anlaşılmalardan daima kaçınılmaktadır" cümlesi yerine, "TSK mensupları ile ilgili soruşturma ve kovuşturmalar yakından takip edilmekle birlikte sabır, metanet, soğukkanlılık ve aklıselimle hareket edilerek yanlış anlaşılmalardan daima kaçınılmaktadır" diye değiştirildi.
İkinci metinde ilk açıklamada bulunan "Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, Hukuk Devleti olmanın erdemliliği ve Yüce Milletimize karşı olan sorumluluğumuz dikkate alınarak" ifadesinin çıkarıldığı dikkati çekti.
DHA(İD)
Son Dakika › Güncel › Genelkurmay: Silah Arkadaşlarımız ve Ailelerinin Yaşadığı Üzüntüyü Paylaşmaktayız (2) - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.