Geri Dönüşüm Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Geri Dönüşüm Toplantıları Devam Ediyor

Geri Dönüşüm Toplantıları Devam Ediyor

Karaman Belediyesi ve Yunus Emre Kültür Vakfı'nın KARKAP adı altında ortaklaşa yürüttüğü projeye okullardan destek gelmeye devam ediyor.

27.05.2011 21:52

Hummalı bir şekilde sürdürülen bilgilendirme toplantılarının bu haftaki durağı Vali Ali Akan İlköğretim Okulu oldu. Toplantıya Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'nun eşi Hilal Uğurlu, Okul Müdürü Ahmet Göksu, Yunus Emre Kültür Vakfı Yöneticileri, Proje Koordinatörü Abdurrahman Can, Çevre Orman İl Müdürlüğü Şube Müdürü Özkan Özbek ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Göksu yaptığı konuşmada, "Bu tip projelere destek vermek deyimi bile aslında bana göre eksik bir deyim. Çünkü bu ve buna benzer çevreci projeler bizden sonra gelecek nesillere iyi ve yaşanılır bir dünya bırakmak için başlatılmış projeler olunca bizim için birer görev olmalıdır" dedi, Okul olarak bu projeye her zaman destek vereceklerini belirterek, projenin önderliğini yapan Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve gönüllü olarak bu projeye destek veren Hilal Uğurlu'ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bilgilendirme Toplantısını sunan Yunus Emre Kültür Vakfı Çevre Mühendisi Yusuf Alparslan Argun, Geri Dönüşümün hayatımızdaki önemini anlatarak öğrencilerin bu hususta duyarlı olmalarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geri Dönüşüm Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement