Germencik İlçe Müftüsü, camilerde Kur'an öğretimi programına katıldı - Son Dakika
Güncel

Germencik İlçe Müftüsü, camilerde Kur'an öğretimi programına katıldı

Germencik İlçe Müftüsü, camilerde Kur\'an öğretimi programına katıldı

Germencik İlçe Müftüsü Selman Coşkun, Neşetiye Durak Camii'nde düzenlenen hafta içi ve hafta sonu camilerde yapılan Kur'an öğretimi programına katıldı. İmam Hatip Özgür Sezer'in yönettiği programda, öğrencilere Kur'an-ı Kerim ve İlmihal dersleri veriliyor. Müftü Coşkun, öğrencileri ziyaret ederek tebrik etti ve Kur'an öğrenmenin önemini vurguladı.

29.09.2023 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik İlçe Müftüsü Selman Coşkun Neşetiye Durak Camii'nde düzenlenen hafta içi ve hafta sonu camilerde Kur'an öğretimi programına katıldı.

Germencik Neşetiye Durak Cami İmam Hatibi Özgür Sezer'in Yaz Kur'an Kursu bitimi sonrasında devam ettirdiği camilerde Kur'an öğretimi programı çerçevesinde her ikindi namazı sonrası yaklaşık 15 öğrenciye Kur'anı Kerim ve İlmihal dersi veriliyor. İlçe Müftüsü Selman Coşkun, Neşetiye Durak Camiinde ders gören öğrencileri ziyaret ederek derse katılım sağlayan öğrencileri tebrik ederek, "Kur'an-ı Kerimi öğrenmek her mü'minin en zevkli ve en tatlı bir meşguliyetidir. Öğrendiğiniz Kur'an-ı Kerim'i devamlı okuyarak bilgilerinizi ve Kur'an okumayı geliştirmeliyiz ve ayrıca açıklamalı mealini de okuyarak dünya-ahiret saadetimizi temin eden yüce Rabb'imizin buyruklarını öğrenmeliyiz" dedi.

İlçe Müftüsü Coşkun, Cami İmam Hatibi Özgür Sezer'e de gayretlerinden dolayı şükranlarını iletti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Germencik İlçe Müftüsü, camilerde Kur'an öğretimi programına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement