Gillette ve McLaren Mercedes, İşbirlikleri Güçleniyor - Son Dakika
Güncel

Gillette ve McLaren Mercedes, İşbirlikleri Güçleniyor

Gillette ve McLaren Mercedes, İşbirlikleri Güçleniyor

Gillette ve McLaren Mercedes, işbirliklerini yeni pazarlama kampanyasıyla güçlendiriyor.

16.04.2014 14:47  Güncelleme: 14:52

P&G'nin lider erkek bakım markası Gillette, F1 tarihinin en saygın ve başarılı ekiplerinden McLaren Mercedes ile sürdürdüğü işbirliğini 2014 yılında da güçlendiriyor. İki marka, "kusursuzluk teknolojisi" odaklı yenilikçi bir pazarlama kampanyası ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Avrupa, Orta doğu ve Afrika'yı kapsayan bu kampanya, Gillette ve McLaren'ın ileriye dönük ve sürekli yenilenmeyi hedefleyen kusursuzluk teknolojisi anlayışıyla teknolojinin sınırlarını zorlamasından ilham alıyor. Erkek bakımında ileri teknoloji konusunda uzman Gillette'in, McLaren Mercedes F1 sürücüleri Jenson Button ve Kevin Magnussen'in yer alacağı pazarlama kampanyası; televizyon, dijital platformlar ve mağaza içi promosyon çalışmalarını kapsayacak.

Gillette ve McLaren kusursuz sonuçlara ulaşma ve kazanma tutkusuyla yenilikçi bir anlayışla çalışıyor. Işık dalga boyundan daha ince tıraş bıçakları geliştiren Gillette ve saç telinden daha ince sapma toleransına sahip otomobil parçaları üreten McLaren'in ortaklığında yürütülecek kampanya; erkek tıraş kategorisine öncülük etmeyi amaçlıyor.

Yeni kampanya için büyük heyecan duyduklarını belirten Gillette Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Tıraş Bakımı Başkan Yardımcısı Hossam Ashour "Gillette'in erkeklerin kendilerini iyi hissetmelerini ve gerçekten iyi olmalarını sağlamak konusunda zengin bir birikimi var. Bu değerleri bizimle paylaşması açısından McLaren Mercedes'ten daha iyi bir ortak düşünemezdik. McLaren üstün mühendislik ve performans konusunda 40 yıldan daha uzun süredir yeniliklere imza atıyor. Bu yüzden tıraşta kusursuzluğun önemine olan inancımızı sergilemek için ideal bir iş ortağı" dedi.
McLaren Mercedes'in Yarış Direktörü Eric Boullier de yaptığı açıklamada; "McLaren Mercedes ile Gillette arasında yeni bir ortaklığın duyurusunu yapmak bize büyük bir heyecan veriyor. Gillette kusursuzluk teknolojisi ve sürekli gelişimi amaçlayan McLaren olarak dünyayı sarsan bir performans sunabilmek için çalışırken bu değerleri el üstünde tutuyoruz. Gillette konumundaki bir dünya markasının, McLaren Mercedes ile çok uluslu önemli bir ortaklığa girmeyi tercih etmesi aynı zamanda markamızın gücünün ve dünya üzerinde milyonlarca coşkulu motor sporları takipçisine ulaşabilme yeteneğimizin bir göstergesidir" dedi.

Resmi iş ortağı McLaren Mercedes gibi, Gillette de her yeni buluş için detaylı bir mühendislik ile çalışıyor. Bu anlayış ile modern tıraş çağına öncülük eden Gillette, tıraş kategorisinde yenilikleri 800 milyonun üzerinde erkek ile 110 yıldır durmaksızın buluşturuyor. İnovasyon ve teknolojide yıllar süren tecrübesi ile Gillette, şu ana kadarki en gelişmiş tıraş bıçağı Gillette Fusion ProGlide'ı geliştirerek kusursuz bir tıraş ve en iyi performansı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gillette ve McLaren Mercedes, İşbirlikleri Güçleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement