Giresun Belediyesi Temizlik ve Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Giresun Belediyesi Temizlik ve Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Giresun Belediyesi Temizlik ve Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor
 Güncelleme: 

Giresun Belediyesi, sahil şeridinde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırırken, kent genelinde de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü arasındaki koordineli iş birliğiyle gerçekleştirilen geniş kapsamlı çalışmaların yanı sıra, hasar gören yollarda asfalt serimleri de devam ediyor.

(GİRESUN) - Giresun Belediyesi ekipleri, sahil şeridinde temizlik çalışmalarını yoğunlaştırırken, kent genelinde de asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun Belediyesi, kent genelinde altyapı, üstyapı ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

Temizlik çalışmaları çerçevesinde sahil karayolu ile yürüme güzergahında yıkama, ot biçme ve ağaç budama ağırlıklı olarak temizlik faaliyeteleri yürütüldü. Geniş kapsamlı çalışma, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü arasındaki koordineli iş birliğiyle gerçekleşti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Avrupa Birliği (AB) hibeli Atık Su Arıtma Tesisi Projesi içeriğinde yürütülen kanal toplama çalışmalarında ise hasar gören yollarda asfalt serimleri devam ediyor. Çıtlakkale ile Bulancak Durağı arasındaki asfalt çalışmasının ardından bu kez de şehrin doğu yakasında asfaltlama çalışması yapıldı.

Kaynak: ANKA

Advertisement