Giresun Üniversitesi Yabancı Diller ve TÖMER Yeni Binası'nda - Son Dakika
Güncel

Giresun Üniversitesi Yabancı Diller ve TÖMER Yeni Binası'nda

Giresun Üniversitesi Yabancı Diller ve TÖMER Yeni Binası\'nda

Bir süredir Giresun Merkezde tadilat çalışmaları devam eden ve bitirilme aşamasına gelen üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Türkçe Öğretim Merkezi Pazartesi günü hizmete giriyor.

09.11.2013 12:35

Bekirpaşa Caddesi, Topal Sokakta kiralama yoluyla Yabancı Diller Yüksekokulu ve TÖMER olarak hizmet verecek binada idari birimler ve 14 derslik yer alıyor. Pazartesi gününden itibaren hizmete girecek okulda İşletme ve Espiye İngilizce Çeviri Bilimlerinde hazırlık okuyan ve TÖMER öğrencileri olmak üzere 400 öğrenci eğitim-öğretim görmeye başlayacaklar.

Tadilat ve hazırlık çalışmalarında sona gelinen okul binasında incelemelerde bulunmak üzere ziyarette bulunan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR, eksikliklerin Pazartesi gününden önce tamamlanmasını istedi.

Binayı ve derslikleri gezerek inceleyen Sayın Rektörümüz gelişimini ve büyümesini hızla sürdüren Giresun Üniversitesi olarak yeni bir okulu daha Giresun Merkez'de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Giresun'a ve üniversitemize hayırlı olsun." dedi.

Ziyarette Sayın Rektörümüze; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir KADAKAL, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kültiğin ÇAVUŞOĞLU, Genel Sekreter Bünyamin KAYA, üniversitemiz bazı akademik ve idari personelleri eşlik ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Giresun Üniversitesi Yabancı Diller ve TÖMER Yeni Binası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement