GÖÇ YOLUNDAKİ LEYLEKLER DOMANİÇ'TE MOLA VERDİ - Son Dakika
Son Dakika Logo

GÖÇ YOLUNDAKİ LEYLEKLER DOMANİÇ'TE MOLA VERDİ

23.03.2023 03:59  Güncelleme: 04:05

GÖÇ yolundaki leylekler, Kütahya'nın Domaniç ilçesinde mola verirken, yüzlerce leyleği tarlalarda görenler bu anları cep telefonuyla görüntüledi.

GÖÇ yolundaki leylekler, Kütahya'nın Domaniç ilçesinde mola verirken, yüzlerce leyleği tarlalarda görenler bu anları cep telefonuyla görüntüledi.

Baharın gelmesiyle güneyden kuzeye göç eden leylekler, güzergah üzerinde bulunan Kütahya'nın Domaniç ilçesinde mola verdi. Ekili arazilere inen leyleler tarlalar üzerinde güzel görüntüler oluşturdu. Yoldan geçen ve leylekleri gören sürücüler, araçlarından inip bu anları cep telefonlarına kaydetti. Araç sürücülerinden Mehmet Tekin, ilk kez bu kadar çok leyleği bir arada gördüğünü belirterek, 'Seyir halindeyken leylekleri gördüm. İlk kez bu kadar çok leyleği bir arada görünce de cep telefonumla fotoğraflarını çektim' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel GÖÇ YOLUNDAKİ LEYLEKLER DOMANİÇ'TE MOLA VERDİ - Son Dakika


Advertisement