Göksun'da Belediye Araçlarını Yaktılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Göksun'da Belediye Araçlarını Yaktılar

Göksun\'da Belediye Araçlarını Yaktılar
10.09.2015 13:51

Kahramanmaraş’ın, Göksun ilçesinde, silahlı olduğu iddia edilen 5 kişilik bir grup, belediyeye ait kum ocağı şantiyesinde bulunan 3 aracı ve malzeme deposunu yaktı.

Kahramanmaraş'ın, Göksun ilçesinde, silahlı olduğu iddia edilen 5 kişilik bir grup, belediyeye ait kum ocağı şantiyesinde bulunan 3 aracı ve malzeme deposunu yaktı.

Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saat 04.30 sıralarında Çağlayan Mahallesi yakınlarında ve ilçe merkezine yaklaşık 3 kilometre mesafede bulunan belediyeye ait kum ocağı şantiyesinde gerçekleşti. Silahlı 5 kişilik bir grup, kum ocağı şantiyesinde bulunan 3 aracı ve malzeme deposunu yaktı.

Yakılan araçlar kullanılamaz hale gelirken, eylemi gerçekleştiren grubun karanlıktan faydalanarak kaçtığı belirtildi.

Kaçan gruba yönelik jandarma ekipleri tarafından operasyon başlatıldı.

Bugün sabah saatlerinde ise jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Göksun'da Belediye Araçlarını Yaktılar - Son Dakika


Advertisement