Gölbaşı Belediyespor'da Transfer Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Belediyespor'da Transfer Yoğunluğu

Gölbaşı Belediyespor\'da Transfer Yoğunluğu

Gölbaşı Belediyespor Kulübü'nde U14 futbol takımında oynayan Melih Fehmican Çiğdem ve Bedirhan Ahmet Akaydın ile U15'te oynayan Semih Tan Osmanlıspor'a transfer oldu.

23.08.2017 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediye spor Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, yöneticiler, sporcular ve aileleri katıldı.

Başkan Duruay, imza töreninde yaptığı konuşmada, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal'a ve yönetime teşekkür ederek, "Gölbaşımızdaki çocuklarımıza sporu sevdirerek, onlara spor yapmayı öğretiyorlar. Ahlaki gelişiminde de katkı sağladıkları için hepsine teşekkür ediyorum. Gençlerimiz hem ahlaki hem de fiziki olarak daha iyi eğitim alacaklar. Allah'ım yollarını bahtlarını açık etsin" diye konuştu.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal da Başkan Duruay'a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Başkanımızın verdiği desteklerle çocuklarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Yaz okullarından buralara getirip eğitim veriyoruz. Yarın çocuklarımız milli takımda ya da A takımlarında boy gösterdiğinde gurur duyacağız. Gölbaşımızdan bu gençlerimizinde çıkması ayrı bir gurur."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı Belediyespor'da Transfer Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement