Gölbaşı Engellileri Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı Engellileri Unutmadı

Gölbaşı Engellileri Unutmadı

Gölbaşı Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bahçeli Parkı Düğün Salonunda bir eğlence programı düzenledi.

05.12.2013 15:43

Gölbaşı Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bahçeli Parkı Düğün Salonunda bir eğlence programı düzenledi. Programda ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalyelerini Belediye Başkanı Yakup Odabaşı dağıttı.

Gölbaşı Belediyesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara yönelik bir eğlence programı düzenledi. Programda ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalyelerini Belediye Başkanı Yakup Odabaşı dağıttı.

Gölbaşı Belediyesi Bahçeli Parkı Düğün Salonundaki programda çeşitli animasyon gösterileri, eğlenceler ve dans gösterileri gerçekleştirildi ve yemek ikram edildi. Programda Gölbaşı Belediyesine tekerlekli sandalye talebinde bulunan engelli vatandaşlara ücretsiz tekerlekli sandalyeleri Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından verildi.

"ENGELLİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı konuşmada engelleri kaldırmak için çalıştıklarını söyledi. Gölbaşı Belediyesi'nin engelli vatandaşlar için yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Odabaşı şunları söyledi:

"Gölbaşı Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza bir çok hizmetler sunduk. Parklarda ve yollarda engelli kardeşlerimiz için otopark alanları oluşturduk. 2010 yılında 6 engelli vatandaşımızı aynı anda taşıyabilen engelli aracımızı hizmete sunduk. Konya Yolu üzerinde bulunan alt geçidimize asansör yaparak, engelli vatandaşlarımızın karşıdan karşıya rahat geçebilmelerini sağladık. Engelli kardeşlerimiz için gerek akülü olsun gerek aküsüz olsun ücretsiz tekerlekli sandalye yardımında bulunduk."

AKÜLÜ ARAÇLARA ŞARJ YERİ

Bu arada Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, akülü tekerlekli sandalyesi bulunan engelli vatandaşlara, akülü araçların şarj yapılabilmeleri için kent merkezinde uygun bir alana şarj yeri yapılacağı müjdesini verdi. Bu müjdeyi duyan engelli vatandaşlar, Başkan Odabaşı'na 'Gölbaşı seninle gurur duyuyor' diyerek slogan attılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı Engellileri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement