
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından Şubat Ayı'ndan bu yana dek çalışmaları sürdürülen oyun, önceki akşam Gölcük Kervansaray Sahnesi'nde kalabalık bir izleyici topluluğunun katılımıyla sahnelendi.
ŞEHİR TİYATROLARI SANATÇILARI YÖNETTİ
Şehir Tiyatroları oyuncularından Tezcan Pınar Ünsal ve Erdem Irmak tarafından yönetilen oyun, erkek egemen toplumsal yaşamda kadın erkek ilişkisini, yok olmaya yüz tutmuş geleneksel yapı ve eşitlik temelinde ironik bir yaklaşımla sorguluyor.
16 HUZUREVİ SAKİNİ ROL ALDI
Aristophanes'in Lysistrata isimli oyunu ile Şalvar Davası isimli filmden uyarlanarak oluşturulan ve toplam 16 Huzurevi sakininin rol aldığı oyundaki dekor ve kostümler Gölcük Huzurevi tarafından yapıldı. Oyunun ses ve ışık tasarımı ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sağlandı.
Son Dakika › Güncel › Gölcük Huzurevi Sakinlerinden Unutulmaz Tiyatro Gecesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.