Golfe Keyif Kattılar - Son Dakika
Güncel

Golfe Keyif Kattılar

Golfe Keyif Kattılar

"13. Hermes Presidents Cup", Kaya Eagles Golf Club'ta başladı.

18.11.2012 09:17

Dünyaca ünlü isimleri "İyi bir neden için golf" sloganıyla bir araya getiren "13. Hermes Presidents Cup", Kaya Eagles Golf Club'ta başladı. Turnuvanın ilk gününde efsanevi sanatçılar Johnny Logan ve Tonny Christie sempatik tavırlarıyla beğeni kazandı.

Toplanan bağışın Türkiye'deki hayır kurumlarına aktarılacağı turnuvada, topa vuran ünlü sanatçılar Johnny Logan ve Tonny Christie, böyle bir günde Kaya Eagles Golf Club'da olmaktan gurur duyduklarını belirttiler.

" Taksim'de korna sesleri vardı"

Bir dönem ülkemizde yaşayan ve Burçin Orhon'un eski eşi olan Logan, Taksim ve büfelerini çok iyi bildiğini anlattı. Taksim bölgesinin düzenlenmesi çalışmalarını olumlu bulduğunu ifade eden sanatçı, "Eskiden Taksim meydanındaki yoğun trafik ve korna sesleri rahatsız ediciydi. Ancak hamburger ve dönerin ne kadar lezzetli olduğunu unutamam" diye konuştu.

MFÖ'yü unutmadı

Kaya Eagles Golf Club' da ki röportajında Türkiye'yi çok sevdiğini ve burada bir çok dostunun olduğunu dile getiren Johnny Logan, "Mazhar- Fuat – Özkan, Neco ve yapımcı Mustafa Oğuz eski dostlarım, Çocuklar sizleri çok seviyorum" dedi.

Logan'ın Türkçe Sevdası

Konuşmalarını Türkçe kelimelerle renklendiren Johnny Logan, "Hatırla Sevgili" şarkısını seslendirdi. Logan röportajın sonunda, "En büyük Türkiye başka büyük yok" diyerek gönülleri fethetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Golfe Keyif Kattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement