Gölyaka'da Kur'an kursları yararına kermes düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Gölyaka'da Kur'an kursları yararına kermes düzenlendi

Gölyaka\'da Kur\'an kursları yararına kermes düzenlendi

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, Kur'an kurslarına destek amacıyla bir kermes düzenlendi. Kermeste yiyecek ve giysi satışı yapıldı. İlçe Müftüsü Ahmet Demirel, kermese yapılan yardımların ve duaların Kur'an kursları ve öğrencileri için olacağını belirtti. Açılış törenine ise Kaymakam Selver Esra Arık, Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

17.05.2024 19:07

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Kur'an kursları yararına kermes düzenlendi.

İlçe Müftülüğü tarafından Gölyaka Merkez Camisi bahçesinde, Kur'an kursları yararına yiyecek ve giysi satışının yapıldığı kermes açıldı.

Kermesin açılışında konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Demirel, "Kermese yapılacak yardımlar, Kur'an kurslarımız ve orada okuyan öğrencilerimiz yararına olacaktır. 3 gün boyunca açık kalacak olan kermesimize yapılacak olan yardımların ve duaların kabul olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kermesin açılış törenine, Kaymakam Selver Esra Arık, Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gölyaka'da Kur'an kursları yararına kermes düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement