Görele'de AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Görele'de AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Görele\'de AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Giresun'un Görele ilçesinde, AK Parti Danışma Kurulu'nun Haziran ayı toplantısı Görele Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi Salonunda yapıldı.

03.06.2012 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesinde, AK Parti Danışma Kurulu'nun Haziran ayı toplantısı Görele Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi Salonunda yapıldı. Toplantıya AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Giresun AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Görele AK Parti İlçe Başkanı Tolga Erener, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, AK Parti kurucu üyesi ve Giresun Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci, Aydınlar Beldesi Başkanı Osman Sazak, Köprübaşı Beldesi Belediye Başkanı Abdullah Topçu, Görele İl Genel Meclisi Üyesi Erol Sezer ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi bir konuşma yaptı. Geldi, yaptığı açıklamada, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan milletvekili seçiminde yüzde 50'ye varan bir oyla 3. kez iktidara geldiklerini belirtti.

Görele İlçe stadının çimlendirmesi ile ilgili teknik ve hukuki alt yapı çalışmalarının tamamlaması noktasında üzerlerine düşen her ne olursa olsun yapmaya hazır olduklarını anlatan Geldi, "Görele'nin hizmet alması için çalışmalar devam ediyor. İnanca köyü grup suyu ile ilgili çalışmalar devam ediyor" dedi. Görele'de, oto park sorununun gün geçtikçe arttığını belirten Geldi, şöyle konuştu: "Belediye başkanımız altı otopak üstü yeşil alan böyle bir proje çalışması içerisinde. Ama ne yazık ki Giresun'da 1980'li yıllarda yapılmış bir Ata Parkımız var. Ama bu gün maalesef sadece ranta dönük tamamen beton hale getirilmiş bir parkımız oldu. Oto parkla ve şehir trafiğinin çözümü ile ilgili en ufak bir katkısı olmadı bunun dışında şehir trafiğini kilitleyen ve yığılmalara neden olacak bir caddenin kapatılması gerçekleştirildi. İşte böylelikle zihniyet ortaya çıkıyor. Doğru olan şudur iyi niyetle bu millete nasıl hizmet ederiz kişilere nasıl hizmet ederiz değil hedef 2023." - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Görele'de AK Parti Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement