Gowıme ile Yeni Yerler, Yeni Arkadaşlar - Son Dakika
Güncel

Gowıme ile Yeni Yerler, Yeni Arkadaşlar

Gowıme ile Yeni Yerler, Yeni Arkadaşlar

Herkesin keşfetmek istediği bir yer, bir şehir, bir ülke mutlaka vardır.

12.09.2013 11:43

Tanış, keşfet ve konakla…

Fakat genellikle ya zaman darlığından, ya gideceğimiz yeri bilmediğimizden ya da bilen bir arkadaşımız olmadığından bu seyahatlarimizi hep bir sonraki sefere erteleriz. Fakat Gowime sayesinde bütün bu ertelediğimiz tatilleri artık gerçekleştirebiliriz.

Gowime'ın kurucusu Ahmet Bülbül, Gowime'ı kısaca şu şekilde tanımlıyor; "Gowime, Türk misafirperverliğini dünyaya açan ve bunu yardımlaşma kavramıyla bütünleştiren seyahat odaklı sosyal bir ağ."

Gowime'ın en önemli özeliği üyelerinin birbirlerine sağladıkları hizmetleri, tamamen yardımlaşma ruhuyla ve destek amacıyla sunması. Gowime sayesinde isterseniz seyahat edeceğiniz şehirdeki arkadaşınızın evinde konaklayabilir ya da yeni arkadaşlarınızı evinizde misafir edebilirsiniz.

Gowime topluluğundaki yeni arkadaşlarınız sayesinde değişik şehirlere ait farklı tecrübe ve bilgi birikimlerinden faydalanabilir, yeni yer ve kültürleri keşfederek seyahatlerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

İlk aşamada web portalı olarak başlayan Gowime.com, yakın bir zamanda iPhone, iPad, Android ve Windows mobil uygulamaları ile de global seyahatseverleri daha hızlı buluşturma imkanı sunacak.

Neden Gowime?

Gowime, seyahat meraklılarına; tamamen kişisel tecrübelere dayalı tavsiyeler ile yeni yer ve kültürleri daha doğru şekilde keşfetme olanağı sağlıyor. Gowime sayesinde seyahat edeceğiniz destinasyonda yeni arkadaşlar edinebilecek, isterseniz arkadaşınızın evinde konaklayabilecek ya da yeni arkadaşlarınızı evinizde misafir edebileceksiniz. Böylece seyahat harcamalarınızda da önemli ölçüde tasarruf sağlayabileceksiniz.

Tanış

Gowime sayesinde, şehrinde ve dünyanın dört bir yanında kendi profiline en uygun insanlarla tanışabilirsin.

Keşfet

Seyahat edeceğin şehri, bu şehri en iyi bilen yeni arkadaşların sayesinde keşfedebilir, yeni kültür ve insanlarla tanışarak seyahatini daha eğlenceli hale getirebilirsin.

Ücretsiz Konakla

Gowime topluluğunda üyeler birbirlerine ücretsiz konaklama hizmeti sunarak arkadaşlarının seyahat harcamalarında önemli ölçüde tasarruf etmelerini sağlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gowıme ile Yeni Yerler, Yeni Arkadaşlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement