Gözaltındaki Şüphelilerin Yakınlarından Tepki - Son Dakika
Güncel

Gözaltındaki Şüphelilerin Yakınlarından Tepki

Gözaltındaki Şüphelilerin Yakınlarından Tepki

Şanlıurfa'da 20 gündür gözaltında olan 42 kişi, emniyetteki ifade işlemleri tamamlanmasına rağmen adliyeye sevk edilmiyor.

09.09.2016 11:02

Kent merkezi ve ilçelerinde gözaltına alınan HDP ve DBP'ye yakın 42 kişinin önceki akşam saatlerinden itibaren emniyette ifadeleri alınmaya başlandı. Avukatların bugün kademeli olarak adliyeye sevk edilmelerini beklediği müvekkilleri, adliyeye çıkarılmadı. Adliye önünde bekleyen aileler ve Avukat Sevda Çelik Özbingöl duruma tepki gösterdi. Özbingöl, müvekkillerinin gözaltına alındıkları tarihten bu yana 3 kez gözaltı sürelerinin uzatıldığını ve spor salonunda bekletildiklerini kaydederek, ne zaman adliyeye sevk edileceklerinin bilinmediğini belirtti.
Gözaltında tutulanların isimleri şöyle: Mahmut Polat, Abdulkadir İnanç, Zozan Kılıç, Hüseyin Tangan, İbrahim Kurt, Ahmet İstek, Celal Babacan, Cüneyt Turgay, Kays Işık, Bari Mamo, Muhlis Ablay, Mehmet Ali Sütpak, Emel Tüysüz, Fevzi Salim, Hamit Bali, Seskan Bali, İsmail Şahin, İbrahim Yıldızer, Yusuf Yavuz, Mehmet Kıvık, Sait Korkmaz, Ali Solak, Akıl Gülbeden, Salih Korkmaz, Ramazan Kızoğlu, Sefer Kengiş, Muzaffer Akçalı, Mustafa Hezek , İbrahim Öztürk, Nezir Özgezer, Şeyhmus İnan, Selim Vural ve Münir Özgezer, Rüstem Dağdelen, Hacı Çağlar, Sabri Karataş, Hadi Kurun, Zühre Tatlı, Ramazan Süer, Halime Ata ve Servet Kılıç.
Aynı zamanda ismi öğrenilemeyen bir Suriye vatandaşının da gözaltında olduğu bildirildi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gözaltındaki Şüphelilerin Yakınlarından Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement