Gravür Sergisi Galeri Işık İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Gravür Sergisi Galeri Işık İstanbul'da

Gravür Sergisi Galeri Işık İstanbul\'da

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi kurucu dekanını özel bir sergiyle uğurluyor.

28.02.2012 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PROF. DR. SÜLEYMAN SAİM TEKCAN GRAVÜR SERGİSİ GALERİ IŞIK İSTANBUL'DA

126 yıldır kesintisiz eğitim veren Feyziye Mektepleri Vakfı'nın son halkası olan Işık Üniversitesi 15.yılında bir ustasını resim sergisiyle uğurluyor.

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, kurucu dekanı olan Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan önderliğinde 2007- 2008 yılında eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. 2007 - 2012 yılları arasında Işık Üniversitesi'nin yapılanmasına ve gelişmesine değerli katkıları olan Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan, 2010 yılında dekanlık görevinden ayrılmıştır. Ancak fakültenin akademik kadrosunda sanat eğitimcisi olarak görevine devam etmiştir. Bu yıl, 50. sanat yılını kutlayan Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan, sanat çalışmalarına daha çok vakit ayırmak amacı ile üniversitemizin akademik kadrosundan ayrılıyor.

TEŞEKKÜR SERGİSİ

Kurucu dekanımıza Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmek amacı ile 1 Mart 2012 Salı günü saat 15.00'te Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Maslak Kampusu'nda bir 'Teşekkür Kokteyli' düzenlenecektir. Kokteylin ardından Galeri Işık İstanbul'da 'Süleyman Saim Tekcan Gravür Sergisi' açılacaktır.

Prof. Dr. Süleyman Saim Tekcan, dekanlığı döneminde gerçekleştirilen çok sayıda kültür ve sanat etkinlikleri arasında sergiler, konserler, konferanslar yer almaktadır. I. Uluslararası Baskıresim Bienali Sergisi, Diyalog-Daily News Project I Sergisi, Ekslibris Sergisi, Gwangju Resim Bienali Sergisi, İMOGA Baskıresim Koleksiyonu Sergisi, Paul Duda Fotoğraf Sergisi, Genco Erkal'ın tek kişilik tiyatro oyunu 'Bir Delinin Hatıra Defteri' bunlardan bazılarıdır.

16 Mart 2012 tarihine kadar açık kalacak sergi Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Maslak Kampusu Galeri Işık İstanbul'da her gün 10.00- 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gravür Sergisi Galeri Işık İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement