Guardiola'nın İlkay Kararsızlığı - Son Dakika
Güncel

Guardiola'nın İlkay Kararsızlığı

Guardiola\'nın İlkay Kararsızlığı

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, hafta sonunda oynayacakları Manchester United maçı öncesi kadro kararsızlığı yaşıyor.

08.09.2016 11:22

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, hafta sonunda oynayacakları Manchester United maçı öncesi kadro kararsızlığı yaşıyor.

Katalan teknik adamın kafasını kurcalayan ilk husus, yeni transferlerden İlkay Gündoğan'a şans verip vermemek... Sezon öncesi geçirdiği ağır sakatlığı atlatan ve iki haftadır takımla antrenmanlara katılan İlkay hazır duruma geldi. Ancak sezonun ilk üç haftasını üç galibiyetle kapatan takımda, Fernandinho-David Silva-Kevin de Bruyne üçlüsünden oluşan merkez orta sahayı bozmaktan endişe eden Guardiola, Manchester derbisinde İlkay'a görev verme konusunda kararsız kaldı.

Arjantinli stoper Nicolas Otamendi'nin milli takımdan henüz dönmemiş olması, Guardiola'yı endişelendiren bir diğer husus olarak öne çıkıyor. Sakatlıktan dönen Vincent Kompany'nin fiziksel açıdan yeterli seviyeye gelmemesi sebebiyle Katalan teknik adam, Otamendi'nin milli mesaiden yorgun dönmesi halinde Aleksandar Kolarov'u stoper hattında kullanabilir.

Guardiola bir başka sıkıntıyı da santrafor mevkisinde yaşıyor. Sergio Aguero'nun aldığı 3 maçlık ceza sonrası Katalan teknik adamın bu bölgede kimi oynatacağı henüz belli değil. Wilfred Bony'nin de Stoke City'ye kiralanmasıyla net santrafor olarak elinde sadece Kelechi Ihenacho kalan Guardiola, bu bölgede Nolito'ya da şans verebilir. Bununla birlikte Raheem Sterling veya Kevin de Bruyne'ün sahte 9 olarak bu mevkide görev alması da ihtimaller arasında.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Guardiola'nın İlkay Kararsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement