GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması'na Başvurular Başladı - Son Dakika
Güncel

GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması'na Başvurular Başladı

GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması\'na Başvurular Başladı

GÜBRETAŞ'ın, geçen yıl hayata geçirdiği "Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması"nın ikincisi için başvurular başladı.

05.11.2013 10:21  Güncelleme: 10:22

Gübre Fabrikaları TAŞ'nin (GÜBRETAŞ), geçen yıl hayata geçirdiği "Bu Toprağın Renkleri Basın Fotoğraf Yarışması"nın ikincisi için başvurular başladı.

GÜBRETAŞ açıklamasına göre, yerel ve ulusal basında görev yapan medya mensuplarına açık olan ve bu yıl ana teması "Tarımda Kadın" olarak belirlenen yarışmaya başvurular internet üzerinden www.butopraginrenkleri.org adresinden yapılacak. Başvuruların 30 Nisan 2014 tarihine kadar süreceği yarışmada birincilik ödülü 5 bin lira, ikincilik ödülü 3 bin lira, üçüncülük ödülü ise bin 750 lira olarak belirlenirken,  yarışmada 3 mansiyon, bir de jüri özel ödülü verilecek.

Yarışmanın jürisinde Coşkun Aral, Rıza Özel, Mehmet Demirci, Galip Ataman, Selahattin Sevi, Halit Ömer Camcı, Nihal Gündüz ve Ferhat Şenel gibi basın fotoğrafçılığı konusunda tecrübeli isimler yer alıyor. Yarışma jürisi sonuçları 5–9 Mayıs 2014 tarihleri arasında değerlendirecek. Sonuçlar 14 Mayıs 2014'teki Dünya Çiftçiler Günü'nde açıklanacak. Yarışma fotoğraflardan çeşitli illerde sergi açılması planlanıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜBRETAŞ Basın Fotoğraf Yarışması'na Başvurular Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement