Gül.Güzelliği, Tarihi ve Dünya İhtiyacının Önemli Kısmını Karşılayan Fındığıyla Giresun, Bir... - Son Dakika
Güncel

Gül.Güzelliği, Tarihi ve Dünya İhtiyacının Önemli Kısmını Karşılayan Fındığıyla Giresun, Bir...

Gül.Güzelliği, Tarihi ve Dünya İhtiyacının Önemli Kısmını Karşılayan Fındığıyla Giresun, Bir...

Giresun'da şehit aileleri, gaziler, ilin üst düzey kamu görevlileri, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gül, "Cennet parçası" olarak nitelendirdiği Giresun'u uzun yıllar sonra...

23.11.2013 16:44

Giresun'da şehit aileleri, gaziler, ilin üst düzey kamu görevlileri, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Gül, "Cennet parçası" olarak nitelendirdiği Giresun'u uzun yıllar sonra ziyaret eden ilk Cumhurbaşkanı olmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Gül, başta Ordu-Giresun Havaalanı olmak üzere bölgedeki hizmet ve yatırımlara dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, aralarında şehit aileleri, gaziler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de bulunduğu Giresunlularla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğin gerçekleştiği salona gelişinde şehit aileleri ve gazilerle selamlaşan Cumhurbaşkanı Gül, şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın'ın 86 yaşındaki annesi Hatun Aydın ile sohbet etti.

Yemek öncesinde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Gül, "Cennet parçası" olarak nitelediği Giresun'u uzun yıllar sonra ziyaret eden ilk Cumhurbaşkanı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine gösterilen sevgi ve muhabbet için teşekkür etti.

-"ŞEHİRDEKİ HUZUR ORTAMI MEMNUNİYET VERİCİ"-

Giresun deyince akla, şehrin güzelliğinin, tarihinin ve dünya ihtiyacının çok önemli kısmını karşılayan fındığın geldiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Gül, kentteki gelişmelerden, sağlanan huzur ortamından, siyasi partiler ve yöneticiler arasındaki uyumu görmekten mutlu olduğunu söyledi. Kentte büyük yatırımların hayata geçirildiğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Gül, Ordu-Giresun Havaalanı'nın yapımının, hastane inşaatlarının ve yol yapım çalışmalarının sürdüğünü hatırlattı.

-GİRESUN ÜNİVERSİTESİ'NİN ÖNEMİ-

Cumhurbaşkanı Gül, 25 bin öğrencisi bulunan Giresun Üniversitesi'nin sadece Karadeniz'den ve Türkiye'den değil, farklı ülkelerinden gelen gençlere de eğitim verdiğini söyleyerek, "Huzur ve istikrar ortamı içerisinde bütün bunlar gerçekleşiyor. Şüphesiz ki ilinizin hala çok ihtiyaçları, eksiklikleri vardır. Bunları göz ardı etmek mümkün değil. Bunların hepsi de eminim ki en kısa süre içerisinde giderilecektir" dedi. Cumhurbaşkanı Gül, şehirdeki dayanışma, diyalog ve iş birliğinin devamını diledi.

Giresun Valisi Hasan Karahan da Cumhurbaşkanı Gül'ü Giresun'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Gül, yemek öncesinde İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gül.Güzelliği, Tarihi ve Dünya İhtiyacının Önemli Kısmını Karşılayan Fındığıyla Giresun, Bir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement