Gülyazı'da Köylüler Tepkili: "Biz Tazminat Değil, Olayın Faillerini İstiyoruz" - Son Dakika
Güncel

Gülyazı'da Köylüler Tepkili: "Biz Tazminat Değil, Olayın Faillerini İstiyoruz"

Gülyazı\'da Köylüler Tepkili: "Biz Tazminat Değil, Olayın Faillerini İstiyoruz"

Meclis İnsan Hakları Araştırma Komisyonu üyeleri, 34 kişinin öldüğü Gülyazı köyünde incelemelerde bulundu.

05.02.2012 14:33

Meclis İnsan Hakları Araştırma Komisyonu üyeleri, 34 kişinin öldüğü Gülyazı köyünde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından hayatını kaybedenlerin yakınları tepki gösterdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyeleri, Gülyazı'da hava saldrısında yaşamını yitiren Nadir Alman'ın evinde olayda yaşamını yitiren 34 kişinin yakınlarıyla görüştü. Görüşmenin ardından köylüler, "Biz tazminat istemiyoruz, bize bu olayın faillerini bulsunlar" şeklinde tepki gösterdiler.

Gülyazı köyü'nde incelemelerini tamamlayan komisyon üyeleri daha sonra helikopterle Uludere ilçe merkezine geçti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gülyazı'da Köylüler Tepkili: 'Biz Tazminat Değil, Olayın Faillerini İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement