Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı'ya Yapılan Protesto - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı'ya Yapılan Protesto

02.03.2013 01:35

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya yumurta atarak protesto etikleri için gözaltına alınan 3 üniversite öğrencisi, sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'ya yumurta atarak protesto etikleri için gözaltına alınan 3 üniversite öğrencisi, sorgularının ardından serbest bırakıldı.

İzmir Ticaret Odası'nın (İZTO) İzmir Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "2011 Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni"ne katılan Yazıcı'yı, yumurta atarak protesto eden ve sivil polislerce dışarı çıkarıldıktan sonra gözaltına alınan öğrenciler C.G. (24), S.E. (24) ve U.G. (20), sorgulandı.

Sorgularının ardından "Kabahatler Kanunu" çerçevesinde para cezası kesilen 3 öğrenci serbest bırakıldı.

Bakan Yazıcı, Ekonomi Üniversitesi'nde düzenlenen ödül törenine katılmıştı. Biri kız 3 öğrenci, konuşmak için kürsüye çıkan Bakan Yazıcı'ya yumurta atmıştı. Öğrencilerin attığı yumurtalar Yazıcı'ya isabet etmemişti.

Muhabir: Şafak Yel

Yayıncı: Tarkan Demir - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı'ya Yapılan Protesto - Son Dakika


Advertisement