Gümüşhane-Erzincan Karayolu Ulaşıma Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane-Erzincan Karayolu Ulaşıma Açıldı

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle üç gündür Pöske Dağı geçidinde kapalı bulunan Gümüşhane Erzincan karayolunun ulaşıma açıldığı bildirildi.

09.01.2015 15:03

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle üç gündür Pöske Dağı geçidinde kapalı bulunan Gümüşhane- Erzincan karayolunun ulaşıma açıldığı bildirildi.

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışının yanı sıra tipinin de etkisiyle Gümüşhane-Erzincan karayolunun Pöske Dağı geçidinde 3 gündür ulaşıma kapalı olduğunu anımsattı.

Karayolları ekiplerinin özverili çalışması sonrası kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı bölgede yolun ulaşıma açıldığını belirten Gazel, "Küçük araçların geçişinde herhangi bir sorun yaşanmıyor. Büyük tonajlı araçların geçişine ise kontrollü izin veriliyor" dedi.

Gazel, kar yağışı ve tipi nedeniyle hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceye kadar düşmesi nedeniyle yol güzergahında buzlanma olduğuna işaret ederek, trafik ekiplerince zincirsiz ve çekme halatı bulunmayan araçlara geçiş izni verilmediğini sözlerine ekledi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhane-Erzincan Karayolu Ulaşıma Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement