Güncelleme - Antalya'da Şantaj İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Güncelleme - Antalya'da Şantaj İddiası

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Antalya'da, iş insanına uygunsuz görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya'da, iş insanına uygunsuz görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İddiaya göre, iş insanı Y.Ç, işten çıkardığı B.A. aracılığıyla tanıştığı Ş.H. ve iki arkadaşıyla günübirlik kiralanan bir evde eğlendi.

Bir süre sonra yanına gelen Ş.H'nin evdeki görüntüleri 750 bin lira karşılığında sileceğini, parayı alamazsa görüntüleri eşine göndereceğini belirterek kendisine şantajda bulunulduğunu öne süren Y.Ç, durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri, Ş.H, B.A. ile başpehlivan H.C'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA