Güncelleme - Eskişehir'de Çalıntı Otomobille Gasp İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Güncelleme - Eskişehir'de Çalıntı Otomobille Gasp İddiası

03.05.2016 21:34

Eskişehir'de çaldıkları otomobile zorla bindirdikleri kişiyi gasbettikleri öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Eskişehir'de çaldıkları otomobile zorla bindirdikleri kişiyi gasbettikleri öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, O.H.T. ve H.Ö.U, çaldıkları otomobille Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna geldi. Bu sırada istasyonda bulunan H.Y'yi zorla otomobile bindiren 2 şüpheli, 75. Yıl Mahallesi'ne giderek bu kişinin cebindeki 300 lirayı bıçak zoruyla gasbetti.

Zanlılar tarafından daha sonra serbest bırakılan H.Y'nin durumu polise bildirmesi üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, şüphelilerin içinde bulunduğu aracı takibe alarak durdurmaya çalıştı.

Polisin "dur" ihtarına uymayan şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, yaklaşık 20 dakikalık kovalamacanın ardından 71 Evler Mahallesi Kafkas Caddesi'ndeki bir iş yerinin duvarına çarptı.

Kazanın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan zanlılar O.H.T ve H.Ö.U, sorgularının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güncelleme - Eskişehir'de Çalıntı Otomobille Gasp İddiası - Son Dakika


Advertisement