Güncelleme - Giresun'da Sağanak Sahil Yolunu Kapattı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Güncelleme - Giresun'da Sağanak Sahil Yolunu Kapattı

29.05.2018 14:22

Giresun'da etkili olan sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun-Trabzon yönünde ulaşım yaklaşık 2,5 saat aksadı.

Giresun'da etkili olan sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun- Trabzon yönünde ulaşım yaklaşık 2,5 saat aksadı.

İl genelinde etkili olan sağanak, Espiye ilçesindeki Uluburun Tüneli mevkisi ve Keşap ilçesi Düzköyaltı mevkisinde toprak kayması ve su birikintilerine sebep oldu.

Uluburun Tüneli mevkisinde yola kayan toprak ve su birikintileri sebebiyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun-Trabzon yönü ulaşıma kapandı.

Yaklaşık 2,5 saat kapalı kalan ve kilometrelerce araç kuyruğu oluşan yol, Karayolları ekiplerince yürütülen çalışma sonucu temizlenerek ulaşıma açıldı.

Düzköyaltı mevkisinde ise ulaşım tek şeritten sağlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güncelleme - Giresun'da Sağanak Sahil Yolunu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement