Güney Ege Kalkınma Ajansından Vali Demir'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Güney Ege Kalkınma Ajansından Vali Demir'e Ziyaret

Güney Ege Kalkınma Ajansından Vali Demir\'e Ziyaret

Denizli Valisi Abdülkadir DEMİR, AYDINER ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak el birliği ile Denizli'ye daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını söyledi.

14.09.2011 10:52

Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet AYDINER ile GEKA Uzmanları, göreve yeni atanan Denizli Valisi Abdülkadir DEMİR'e yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerini sunmak için makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Vali Abdülkadir DEMİR, Denizli'ye hizmet edecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın nitelikli personel gücü ve kanun tarafından Ajansa bölgenin kalkınması için verilen imkanların, Denizli için önemli bir fırsat olduğunu, Ajansın bu özelliklerinden bölgenin maksimum oranda yararlanması gerektiğini söyledi. Ayrıca Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın, Bölge için katma değer sağlayacak projelere hibe dağıtmak görevinin yanı sıra asıl önemli hizmetinin bölge için gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetleri ile bölge insanına verdiği bilgi desteği olduğunu belirtti.

Ziyarette GEKA Genel Sekreteri Mehmet AYDINER, Kalkınma Ajanslarının özel sektör ve kamu kurumları arasında bir iş birliği köprüsü kurduğunu belirterek bölgenin ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasında bu iş birliğinin önemini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güney Ege Kalkınma Ajansından Vali Demir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement