Güngören'de Kentsel Dönüşümde Çöken Binada Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Güngören'de Kentsel Dönüşümde Çöken Binada Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Güngören\'de Kentsel Dönüşümde Çöken Binada Arama Çalışmaları Devam Ediyor
01.12.2024 09:28  Güncelleme: 13:29

Güngören'de kentsel dönüşüm sebebiyle yıkımı süren bir binada meydana gelen çökme sonucu enkaz altında kalan işçiyi arama çalışmaları üçüncü günde devam ediyor. Olayda, bir işçi kurtarıldı, diğer işçi için arama çalışmaları sürüyor.

GÜNGÖREN'de, kentsel dönüşüm nedeniyle yıkımı süren binada meydana gelen çökmenin ardından enkazda kalan işçiyi arama çalışmaları sürüyor.

Olay, 29 Kasım Cuma günü saat 15.30 sıralarında Mehmet Nesih Mahallesi, Gülsever Sokakta meydana gelmişti. Kentsel dönüşüm nedeniyle kontrollü şekilde yıkımı devam eden binada henüz belirlenemeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Enkaz altında kalan 2 işçiden biri olan biri Ümit Kurt enkazdan çıkarıldı. Diğer işçi Zekeriya Yılmaz'a ulaşmak için ise itfaiye ve AFAD ekipleri çalışmlarına devam ediyor. Çalışmalar, 3'üncü günde sabah saatlerinden itibaren devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güngören'de Kentsel Dönüşümde Çöken Binada Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement